De bijbel biedt een grote rijkdom aan verhalen. Verhalen om te onderzoeken, te bevragen, je over te  verwonderen, om mee te spelen… In de Kloosterkerk kun je als jong mens je op allerlei manieren laten inspireren door deze verhalen. Verhalen die je meer vertellen over God, over ons als mensen en over de wereld om je heen. Die je kunnen helpen om jouw ervaring met God woorden te geven.

Het jeugdwerk van de Kloosterkerk omvat alle activiteiten die er zijn voor kinderen, tieners en jongeren. Ook zijn er activiteiten speciaal voor ouders.

Leuk om je te gaan zien!


Als ouders, grootouders of wanneer je op een andere manier verbonden voelt met de jonge mensen in de kerk, ben je van harte welkom om waar nodig samen met ons de handen uit de mouwen te steken. Dit kan op de volgende manieren:

  • Oppas crèche (ongeveer eens in de 3 maanden – vanaf 12 jaar ben je welkom hierin te helpen)
  • Begeleiding Kinderdiensten (ongeveer eens in de 4 – 6 weken)
  • Begeleiding tieners van de Jeugdkapel tijdens diverse activiteiten (ongeveer eens in de 2 a 3 maanden)
  • Hulp voor en tijdens speciale kinderdiensten zoals tijdens de feestdagen

Om je op te geven als vrijwilliger of voor meer informatie, mail naar jeugdwerk@kloosterkerk.nl
Alvast hartelijk dank!

Deel

Zondag

Inhoud van de kerkdiensten

Het hart van het leven van de Kloosterkerk is de wekelijkse kerkdienst op zondagmorgen. In de diensten wordt de ontmoeting met God gezocht en gevierd. Heel het leven klinkt mee,
Lees verder

Zin op zondagmiddag

Veel mensen hebben behoefte aan een moment van bezinning voor de werkweek begint. Maar naar de kerk gaan op zondagmorgen past niet bij hen. Het tijdstip is te vroeg, de
Lees verder