Kerkelijk Bureau 

Kloosterkerk
Lange Voorhout 4
2514 ED Den Haag

Klik hier voor de route naar de Kloosterkerk.

Het Kerkelijk bureau is het beste bereikbaar via email kerk.bureau@kloosterkerk.nl

Klik hier voor een contactformulier en de mailadressen van het bestuur.

Telefonische bereikbaarheid:

Kerkelijk Bureau: di t/m vr 10:00 tot 12:00 uur (maandag gesloten)

T: 070-3461576

Kosterij: di t/m vr 09:00 uur tot 14:00 uur (maandag gesloten)

T: 06-44867280

Nieuwsbrief en Website:

Tekstuele bijdragen aan de Kloosterkerk Nieuwsbrief of de Website www.kloosterkerk.nl kunt u mailen naar redactie@kloosterkerk.nl

Lid worden

Wie lid wil worden kan zich aanmelden bij leden@kloosterkerk.nl – voor een inschrijfformulier en andere informatie kunt u terecht op de pagina Lid worden.

Medewerkers

Bureaucoördinator: Ilja de Weerd

Koster: Dick van Woerkom

Koster (part time): John Groot

Predikant

De predikant is ook te volgen op Twitter.

Ds. Rienk Lanooy

foto: Gerhard van Roon

Ds. Rienk Lanooy (Oud-Beijerland, 20 mei 1964) studeerde, na de middelbare school in Rotterdam-Zuid te hebben doorlopen, theologie aan de Universiteit Utrecht, met als specialisatie Oude Testament, Kerkgeschiedenis/Oecumene en Judaica. Na zijn doctoraalexamen (1988) studeerde hij een semester aan het Ecumenical Institute Bossey (Graduate School of Ecumenical Studies) van de Wereldraad van Kerken in Geneve, waarna hij de predikantsopleiding in Leiden volgde en afrondde. Na een aanstelling als Assistent in Opleiding aan het IIMO (Centrum voor Interculturele Theologie, Interreligieuze Dialoog, Missiologie en Oecumenica) in Utrecht, was hij van 1997-2004 predikant in Parijs voor de Nederlandstalige gemeenschap (Eglise Réformée Néerlandaise) en van 2005-2009 in Chaam voor de Protestantse gemeente te Chaam c.a.
Sinds 2009 is hij als predikant voor bijzondere werkzaamheden aan de Kloosterkerk verbonden. In 2013 promoveerde hij aan de VU op een proefschrift over oecumene getiteld: Ecumenism and Salvation: A Critical Appraisal of the Concept of Salvation in Bilateral Ecumenical Dialogues (1970-2000). Ds Lanooy is gehuwd en heeft drie kinderen.

Telefonisch spreekuur: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 09.30 uur. Vaste vrije dagen: maandag en zaterdag.

Telefoon: 070-3244779

E-mail: lanooy@kloosterkerk.nl

 

Jeugdpastoraat

Zondag 18 november namen we met pijn in ons hart afscheid van onze jeugdpastor Peter van der Beek. Jeugdouderlingen nemen de taken van hem over. De Kloosterkerk heeft uitgebreide programma’s en activiteiten voor jong en niet zo heel oud, om de jeugd op gepaste wijze kennis te laten maken met en verdieping te vinden in het geloof.

E-mail: jeugdwerk@kloosterkerk.nl

(Ds. Margreet Klokke)

Ds. Margreet Klokke heeft op 4 februari 2018 afscheid genomen van de Kloosterkerk. Per 11 maart 2018 is zij als predikant verbonden aan de Leidse Binnenstadsgemeente in de Hooglandse kerk te Leiden.