Gezien de laatste ontwikkelingen en de oproep van de overheid en van de kerken om zoveel als mogelijk is thuis te blijven en kerkdiensten digitaal te volgen, zijn alle diensten digitaal toegankelijk.

De live stream van de diensten is via YouTube HIER te volgen (beeld en geluid) en voor Kerkomroep (alleen audio) kunt u HIER terecht.

Een aantal corona-maatregelen is door de overheid iets versoepeld. Ook de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) heeft recent laten weten van mening te zijn dat het binnen de basisregels van de overheid verantwoord is het kerkelijk leven iets meer ruimte te geven. Er komt ruimte voor maatwerk, dat is verheugend. Het bestuur van de Kloosterkerk besloot daarom – conform de richtlijnen van de PKN – dat alle kerkdiensten kunnen worden bijgewoond door maximaal 10 % van de capaciteit, dus 70 gemeenteleden (inclusief kinderen). Een systeem van reserveren, toewijzen en controleren bij de ingang wordt weer opgestart.

Via deze link komt u bij een document dat uitlegt hoe u zich aanmeldt voor de diensten.

U ontvangt een uitnodiging voor de dienst per e-mail.

De kerkdiensten zijn alleen op uitnodiging bij te wonen.

Personen met een uitnodiging om de dienst bij te wonen, houden zich aan de volgende richtlijnen;

U komt alleen wanneer u een bericht ontvangen heeft dat u de betreffende zondag kunt komen.

• Hebt u verkoudheidsklachten of andere corona gerelateerde verschijnselen, blijf dan – samen met uw huisgenoten – thuis
  • Bij binnenkomst van de kerk reinigt u uw handen met de gereedstaande gel

U zorgt binnen èn buiten zelf voor het houden van genoeg afstand (1,5 m)

• U volgt de looproute in de kerk.
  • Als u staat of loopt in de kerk wordt u verzocht een mondkapje te dragen.

U krijgt een plaats toegewezen door de ambtsdagers. Wij verzoeken u op uw plaats te blijven zitten tot u na de dienst een teken krijgt dat u kunt opstaan en de kerk verlaten.

De predikant zal u voorlopig na de dienst nog niet te woord staan, om het verlaten van de kerk zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

En verder:

– U neemt uw jas mee de kerk in.

– We luisteren naar muziek (en zingen niet).

– Uw bijdrage voor de collecte kunt u overmaken per telefoon, QRcode of contant bij de uitgang.

– Liever geen toiletbezoek.