Diensten Kloosterkerk in 1,5 meter-tijden

Vanaf 1 juli mogen we met 100+ personen bij elkaar komen. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie op een rijtje.

Om te beginnen de uitgangspunten:

– Hebt u verkoudheidsklachten, blijf dan – samen met uw huisgenoten – thuis.

– We groeten elkaar zonder handen te schudden.

– We houden 1,5 meter afstand. We zorgen voor goede handhygiëne.

– Dispensers zijn in de kerk aanwezig.

Vanaf 1 juli:

– U kunt reserveren vanaf zondagmiddag 12 uur, voor de eerstvolgende zondag d.m.v. een e-mail naar reserveren@kloosterkerk.nl of door op woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur te bellen naar het kerkelijk bureau (070-3461576)

– We gaan uit van “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

– U krijgt geen bevestiging. Uw reservering is in principe genoeg.

– Als er geen plaats meer is, ontvangt u een bericht. Uw reservering staat dan bovenaan de lijst voor de week erna.

– U kunt niet reserveren voor andere zondagen dan de eerstvolgende.

– Uw reservering is niet vrijblijvend. Wij gaan ervan uit dat u komt als u gereserveerd hebt (behoudens onvoorziene omstandigheden). Het zou jammer zijn als er plekken leeg blijven.

– Alle kerkdiensten zijn via Kerkomroep  en video-streaming  te volgen.

– De cantates krijgen weer een plaats op de laatste zondag van de maand, aanvang 10.30u (niet in de maand juli)

Gang van zaken op zondagmorgen

– U zorgt buiten zelf voor genoeg afstand.

– U volgt de looproute in de kerk.

– U krijgt een plaats toegewezen door de ambtsdagers.

– De predikant zal u voorlopig na de dienst nog niet te woord staan, om opstopping te voorkomen.

– We drinken thuis koffie.

– U neemt uw jas mee de kerk in.

– We luisteren naar muziek (en zingen niet).

– Uw bijdrage voor de collecte kunt u overmaken per telefoon, QRcode of contant bij de uitgang.

– Liever geen toiletbezoek.

Het is een lange lijst van organisatorische zaken. Er is veel dat moet of niet mag, maar het belangrijkste is dat we weer samen de eredienst vieren in de Kloosterkerk.

We verheugen ons erop!