Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de eerste gemeentemaaltijd van dit jaar op dinsdag 14 maart. Deze maaltijd staat in het teken van ‘Samen eten, samen delen’. De opbrengst van deze maaltijd zal worden besteed aan ‘Noodhulp aardbeving Syrië’.

Tijdens deze maaltijd zal de heer Shadi Haddad ons vertellen over de oorlog in Syrië, de recente aardbevingen in het noorden ervan en welke hulp Kerk-in-Actie daar biedt. Hijzelf is afkomstig uit de stad Latakia in het getroffen gebied, is zes jaar geleden gevlucht naar Nederland en is nu werkzaam als specialist migrantenkerken bij de Protestantse Kerk in Nederland. Deze avond treedt ook een Syrisch kinderkoor op.

De kosten voor de maaltijd zijn 15,00 euro per persoon of zoveel meer als u kunt missen voor dit goede en zo noodzakelijke doel. De diaconie van de Kloosterkerk zal de opbrengst verdubbelen. De maaltijd, met een oosters tintje, zal worden bereid door Sami en de kooklepels. De inloop is vanaf 18.00 uur en om 18.30 uur is de maaltijd.

Deelnemen?
Opgave kan via: diaconie@kloosterkerk.nl of na de dienst bij de infotafel. Het bedrag kan worden overgemaakt op deze rekening: NL 89 INGB 0002 8471 14 t.n.v. St. Diaconie Kloosterkerk, onder vermelding van gemeentemaaltijd en de naam van de deelnemer(s). Belangrijk en leuk als u komt!