De Kloosterkerk heeft een groot aantal leden en een groot spreidingsgebied. Daarom heeft de kerk een veertigtal contactpersonen. Deze vrijwilligers houden contact met de leden van de kerk die in hun wijk wonen.

Dit doen zij door nieuwe leden te verwelkomen, en oudere leden rond hun verjaardag te bezoeken. Soms zijn er ook concrete aanleidingen waarom zij iets van zich laten horen: Bij geboorte, huwelijk of een overlijden. Zij bezorgen het bloemetje dat vanuit de kerkdienst naar mensen gaat die ziek zijn of in rouw.

Coördinator van de contactpersonen is Eric Ouwejan. Zijn contactgegevens zijn verkrijgbaar via kerk.bureau@kloosterkerk.nl

Deel

De Kloosterkerk doet

Vrijwilligerswerk & vacaturebank

In de Kloosterkerk zijn ongeveer driehonderd vrijwilligers actief. Wie het leuk vindt actief bij de kerk betrokken te zijn, kan een gesprek aanvragen met de predikant, ds. Rienk Lanooy. In
Lees verder

Vrijwilligersdag

Jaarlijks bedankt het Algemeen Bestuur van de Kloosterkerk alle vrijwilligers die zich inzetten voor de Kloosterkerk. De hiertoe georganiseerde bijeenkomst is begin januari.
Lees verder