Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pauzeconcert

4 mei 2022 | 12:45

Mini-serie Verboden muziek
De pauzeconcerten op de woensdagen 20 april en 4 mei (12.45 – 13.15u) staan in het teken van “Verboden Muziek”: muziek die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet werd getolereerd in Nederland.

Tijdens het eerste concert (20 april) klonk er Nederlandse muziek uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog, gespeeld door het Leo Smit Ensemble. Dit ensemble specialiseert zich al 25 jaar in dit repertoire. Op woensdag 4 mei verzorgen Robbert Muuse (bariton) en Micha van Weers (piano) een liedrecital met als thema ‘Verschwiegene Lieder’, waarin een mix van muziekstijlen van ‘entartete’ componisten klinkt. De concerten zijn gratis toegankelijk, er is een collecte bij uitgang. Voor meer informatie, zie www.kunstcentrum-kloosterkerk.nl

 

Gedurende het hele jaar worden in de Kloosterkerk pauzeconcerten gehouden op de 1ste en 3de woensdag van de maand. De concerten duren een half uur en zijn gratis toegankelijk. De organisatie van de concerten berust bij de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk. In de programmering wordt veel ruimte geboden aan jonge musici en wordt gestreefd naar een gevarieerd muziekaanbod van hoge kwaliteit. De pauzeconcerten mogen zich in een ruime belangstelling verheugen.Traditiegetrouw staan er in de maanden juli en augustus orgel-pauzeconcerten op het programma. Zie voor het programma de Kloosterkerknieuwsbrief en de website www.kunstcentrum-kloosterkerk.nl.

Wanneer

Iedere 1ste en 3de woensdag van de maand, 12.45 uur.

Gegevens

Datum:
4 mei 2022
Tijd:
12:45
Evenement Categorie: