Social media manager Kloosterkerk, Christin Hume

Ben jij dagelijks te vinden op platforms als Facebook en Twitter? En wil jij je steentje bijdragen aan de Kloosterkerk? Dat kan als vrijwilliger voor onze social media! 

Jouw taken als vrijwilliger social media 

Wij zoeken een vrijwilliger social media. Het gaat om 2 uurtjes per week. 

Voor deze functie deel je onze artikelen op Facebook en Twitter. De redacteur van de website heeft een planning gemaakt wanneer artikelen worden gepubliceerd. Deze planning kan je aanhouden bij het maken van de social media posts. 

Jij mag je dus richten op het schrijven van een pakkende tekst en het inplannen van de posts. Als er een vraag of opmerking binnenkomt, kan je die ook beantwoorden of doorzetten naar een Kloosterkerk-collega. 

Dit zijn jouw kwaliteiten als social mediamanager 

Als vrijwilliger social media voor de Kloosterkerk heb je affiniteit met platforms als Facebook en Twitter. Je bent er regelmatig op te vinden en het zelf maken van een post vind je ook erg leuk. 

Dit zijn jouw kwaliteiten: 

  • Je kan korte en wervende teksten schrijven, waarmee je lezers nieuwsgierig maakt om het artikel op de website te lezen. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. 
  • Je kan overweg met Meta Business Suite of wil dit graag leren.

Ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten in een mailtje naar redactie@kloosterkerk.nl. We zien graag een motivatie tegemoet waarin jij ons vertelt waarom je dit graag wil doen.