Sinterklaas een handje helpen

Sinterklaas is een mooi feest, in beginsel voor iedereen die met deze traditie vertrouwd is. Geen Sinterklaas echter voor families die moeten rondkomen van een minimum inkomen of minder. Binnen de Lucas Gemeente en de Evangelische Lutherse Gemeente, zusterkerken van ons in de binnenstad, zijn er veel van deze families. Voor die gezinnen geen Sinterklaas en ook geen cadeautjes voor de kinderen.  Hier wil de diaconie graag iets aan doen en heeft opnieuw besloten om onze rekening (NL89INGB0002847114) te openen voor deze gezinnen.

U kunt uw gift overmaken o.v.v. ‘Sinterklaas helpen’.  Met het geld dat hopelijk binnenstroomt kopen wij voor deze families een Sinterklaas surprisezak gevuld met een banketletter, speculaas, marsepein, veel pepernoten en cadeautjes voor de kinderen van het gezin. Op 5 december bezorgen de Kloosterkerk klazen dit pakket bij de mensen thuis. Om zo veel mogelijk gezinnen te kunnen helpen heeft de diaconie van de Kloosterkerk besloten om het totaal aan giften voor deze actie te verdubbelen en rekent zij op uw ruimhartige steun.