Sinterklaas is een mooi feest, voor iedereen die met deze traditie vertrouwd is. Families, die moeten rondkomen van een minimum inkomen of minder zijn echter niet in staat om dit feest volop te vieren. Binnen de wijken, die vallen onder de Lucas Gemeente en de Evangelisch-Lutherse Gemeente, zusterkerken van de Kloosterkerk in de Haagse binnenstad, leven veel gezinnen onder de armoedegrens. Voor die gezinnen geen Sinterklaas en ook geen cadeautjes voor de kinderen. De Diaconie van de Kloosterkerk gaat hier ook dit jaar graag wat aan doen, in samenwerking met u en met de in die wijken werkzame Diaconaal Werker en de Voedselbank. Hiervoor wordt de rekening van de Diaconie IBAN NL89INGB0002847114 geopend.

Wilt u ons ondersteunen en uw gift overmaken o.v.v. ‘Sinterklaas helpen’?  Met het geld dat hopelijk binnenstroomt, kopen wij voor deze families een Sinterklaas surprise zak, gevuld met een banketletter, speculaas, marsepein, veel pepernoten en cadeautjes voor de kinderen van het gezin. Op 5 december bezorgen de Kloosterkerk Klazen dit pakket bij de mensen thuis. Om zo veel mogelijk gezinnen te kunnen helpen, heeft de Diaconie van de Kloosterkerk besloten om het totaal aan giften voor deze actie te verdubbelen en rekent zij op uw ruimhartige steun.

De Kloosterkerk Klazen zijn op zoek naar twee Pieten ter ondersteuning van hun taak. Zij zouden het geweldig vinden als u zich daarvoor zou aanmelden. Graag contact opnemen met Herman Fledderus van de Diaconie, fledderusherman@gmail.com.