Welkom bij een nieuwe serie Preek van de Leek in de Kloosterkerk!

Tijdens een ‘Preek van de Leek’  geven spraakmakende mensen uit verschillende sectoren van de samenleving hun visie op een zelfgekozen thema in relatie tot de Bijbel. Dit gebeurt in de vorm van een kerkdienst. De voorganger houdt een eigen verhaal en kan ook aan de liturgie een eigen invulling geven. Vaak klinkt er ook bijpassende muziek

In november gaat in de Haagse Kloosterkerk een nieuwe reeks Preken van de leek van start. Achtereenvolgens zullen D66-Kamerlid Pia Dijkstra (5/11), schrijfster Franca Treur (19/11) en majoor en ridder der militaire Willemsorde Marco Kroon (26/11) voorgaan in de dienst. De serie wordt op 3 december afgesloten met veiligheidsdeskundige Rob de Wijk.

De toegang is vrij (er is een collecte). De diensten beginnen telkens om 17.00u.

Op zondag 3 december leidt Rob de Wijk de vierde en laatste Preek van de Leek van 2017. Klik hier om de liturgie van deze dienst in te zien.

Eerder in de serie spraken Pia Dijkstra, lid van de Tweede Kamer, Franca Treur, auteur en Marco Kroon, majoor en ridder militaire Willemsorde.

Zie voor meer informatie www.preekvandeleekdenhaag.nl