Zondag 16 april is Paaszondag. Om dat feest te vieren versieren we de kerk met mooie takken en verse bloemen op zaterdag 15 april van 9.00 tot ongeveer 15.00 uur. Voor een paaslunch wordt gezorgd.
Hopelijk kunnen degenen, die met Kerst zo fijn hebben geholpen, weer van de partij zijn op zaterdag 15 april. Indien niet, laat het mij weten.
Als er bij u in de buurt wordt gesnoeid, bijvoorbeeld kastanje, berk, beuk, esdoorn, populier en het lijkt u de moeite waard om takken daarvan te gebruiken maar u kunt ze zelf niet vervoeren,  schroom niet om mij te bellen of mailen: 070-3540205 of 06-1270009 of truska2000@yahoo.com

Vanaf eind maart tot 13 april kunt u het groen naar de kerk brengen. Vraag wel aan de koster om een emmer en water zodat de takken fris blijven. Welke takken vinden we leuk? Allerlei takken, waarvan de knoppen net uitkomen komen en krulwilg, krulhazelaar, wilgentakken, rhodondendron, aucuba, kornoelje (rood en geel), laurier, bloesemtakken en klimop (lang en kort).

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Truska van Drecht