Zondag 3 april is er ‘Ouders, kinderen en koffie’ na de dienst. Elke eerste zondag van de maand kunnen ouders en hun kinderen in de Apostelkapel van de Kloosterkerk met elkaar koffie drinken. De kinderen kunnen na een hapje en een drankje spelen in de kerk. Ze vinden dit meestal geweldig.
Terwijl de kinderen spelen kunnen ouders op hun gemak elkaar (beter) leren kennen. Hoewel deze activiteit aansluitend aan de kerkdienst wordt georganiseerd, is het ook mogelijk om eraan deel te nemen zonder de kerkdienst te bezoeken. Deze is om ongeveer 11 uur afgelopen.
Komende zondag is er weer een leuke activiteit waardoor de kinderen de kerk beter kunnen leren kennen; samen met de koster kan er een kijkje in de toren genomen worden!

Opgeven is niet nodig, maar wanneer je graag op de mailing-lijst wilt en reminders ontvangen kun je je hiervoor aanmelden bij de jeugdpastor Thera Roosenbrand, jeugdwerk@kloosterkerk.nl