Het is verheugend te kunnen mededelen dat het bestuur per 17 juli 2017 Peter van der Beek heeft benoemd tot Jeugdwerker van de Kloosterkerk, als opvolger van Thera Roosenbrand.

Peter van der Beek:
‘Vanaf 17 juli aanstaande mag ik als Jeugdwerker aan de slag in de Kloosterkerk. Een uitdagende functie, waar ik graag mijn schouders onder zet! Vooruitlopend op een nadere kennismaking met elkaar, vertel ik hieronder alvast iets over mezelf.

Geboren en getogen in het hart van de bollenstreek, verleg ik tegenwoordig mijn horizon naar het Haagsche. Dankzij de liefde ben ik tegenwoordig in Voorburg woonachtig. Voor mij een soort van thuiskomen, want mijn eerste baan was als jeugdwerker bij de Protestantse Gemeente Leidschendam. Na in meerdere gemeentes werkzaam te zijn geweest, werk ik momenteel parttime als Missionair Jeugdwerker bij de Protestantse Gemeente Noordwijk.

Tijdens mijn verkenningstocht door Den Haag kwam ik ook langs de Kloosterkerk. Een imposant gebouw, wat niet direct herkenbaar is als een kerkgebouw. Dankzij enig speurwerk op het internet groeide mijn interesse. De positie die de Kloosterkerk inneemt binnen de Protestantse Gemeente Den Haag, haar identiteit & het gebruik van de vertelmethode Godly Play spreken mij zeer aan. Toen, drie jaar geleden, leek het mij al een mooie plek om te mogen werken. Bijzonder dat ik dit nu mag doen!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen het jeugdwerk verder vorm en inhoud te geven!

Met vriendelijke groet,
Peter van der Beek’