Zondag 7 oktober 2018
Organist: Geerten van de Wetering
Kloosterkerkkoor o.l.v. Daniël Rouwkema

Bij de kinderdiensten:

Alles is alweer van start gegaan. De kinderen gaan naar school en de sportclubs draaien weer op volle toeren. Ook in de kerk starten we alles weer op en aanvaarden de reis van het nieuwe seizoen. Er zijn veel bijbelverhalen waar reizen ook in centraal staat. De verhalen van Abraham en Sara staan deze periode centraal. De jongste kinderen gaan met één zo’n verhaal aan de slag.

De oudste kinderen horen hier een toepasselijk Godly Play-verhaal bij. Zij blijven in de Godly Play-ruimte tot het einde van de dienst. Na afloop van de dienst kunt u uw kind daar ophalen.

Voor de tieners van 12 – 15 jaar is er deze morgen een Jeugdkapel-viering. In de Crypt ontmoeten zij elkaar, lezen met elkaar verhalen over Abraham en Sara en staan stil bij het reisthema van deze weken.