ZONDAG 6 MEI 2018-
Ouderling : Astrid Poot
Organist: Kees van Eersel

Bij de kinderdiensten:

In de periode tussen Pasen en Pinksteren denken we met de kinderen na over het leven. Welk verschil heeft Pasen gemaakt in ons leven? Hoe doe je dat leven? En welke keuzes en afwegingen zijn dan belangrijk?
Vandaag hoort de jeugd over Jona. De kinderen achter de Witte Muur. De jongeren van de Jeugdkapel in de Crypt. Jona is een bijzonder mensenkind. Hij lijkt wel wat moeite te hebben met de keuzes die hij moet maken in het leven. In hoeverre kan hij zich aan God overgeven?

De jongste kinderen horen vanmorgen een Godly Play-verhaal over Jona. Zij blijven in de Godly Play-ruimte tot het einde van de dienst. Na afloop van de dienst kunt u uw kind daar ophalen.

Preek

Via de website www.kerkomroep.nl kunt u tot 3 maanden terug kerkdiensten luisteren.