ZONDAG 18 NOVEMBER 2018
Ouderling: Maria Haslinger-Maalman
Diaken: Veronica de Lange
Organist: Kees van Eersel

Vandaag neemt Peter van der Beek afscheid als Jeugdpastor van de Kloosterkerk. U kunt hem na de dienst in de Wandelruimte persoonlijk bedanken voor zijn inzet. In de Wandelruimte staan ook de tafels die Kloosterkerk Wereldwijd heeft ingericht met informatie over alle projecten die zij ondersteunt.

Bij de dienst

Blijdschap om de oogst, die van het land, die van je werk. Daarover gaat het vandaag in de oogstdienst. Blijdschap om het niet vanzelfsprekende, de bonte werkelijkheid, de rijke verscheidenheid. De schrijver van de psalm, en die van de brief aan de Thessalonicenzen (Paulus) weten wel raad met die vreugde evenals Gerard Manley Hopkins, de schrijver van het gedicht ‘Gevlekte pracht’ (zie achter in dit boekje). Vandaag nemen we afscheid van de jeugdpastor Peter van der Beek. Dat hij gaat is jammer, maar wat blijft is de blijdschap om wat hij hier in de Kloosterkerk heeft verricht.

Bij de kinderdiensten:

Het afgelopen jaar hebben we veel goeds van God mogen ontvangen. De meesten van ons ontbreekt het aan weinig. Vandaag staan we met elkaar stil bij al het goede dat we hebben gekregen. De twee kindergroepen gaan samen, in de Crypt, met dit thema aan de slag.