Jong in de Kloosterkerk? En wil je graag in contact komen met leeftijdsgenoten?

American style picknick op het strand.

Beegin het seizoen met smaak en kom dan naar de Picknick!
Op zondag 3 september 2017 is een lunch, dus neem iets lekkers te eten (salade, hartige/zoete taart, fruit, sandwiches, brood met smeersels) en drinken mee en ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een hapje en drankje aan de Scheveningse kust.
Daar het strand van Scheveningen ruim 3 km lang is, zullen wij neerstrijken in de buurt van HartBeach Quicksilver Surfschool, Scheveningen Haven.
Na de kerkdienst, kan er worden aangesloten bij de fietsers of bij hen die met het OV naar Scheveningen Haven gaan.

Bij slecht weer zullen wij met elkaar lunchen in de Kloosterkerk, houd daarom goed de Kloosterkerk Jong Facebook groep en de officiële Facebook pagina van de Kloosterkerk in de gaten voor updates.
Aanmelden is niet verplicht, wel handig.