Kloosterkerkfestival – getijdenvieringen: om alvast in uw agenda te noteren!

Vanwege het 100-jarig bestaan van de gemeente van de Kloosterkerk, voortgekomen uit de gemeente van de Duinoordkerk, had de jubileumcommissie een meerdaags festival voorbereid, waarin de viering van de getijden op vrijdag, zaterdag en zondag de rode draad zouden vormen. Daarnaast veel feestelijkheden en ontmoetingen, verbinding zoekend tussen jong en oud uit onze gemeente, én verbinding zoekend met de bewoners van onze stad. Veel van de plannen kunnen helaas geen doorgang vinden. Maar wat blijft zijn enkele getijdenvieringen op 19 en 20 september a.s. Deze vieringen vinden plaats op zaterdag 19 september om 17.00 uur, zondag 20 september om 10.00 uur en om 17.00 uur. U bent allen van harte welkom! In de volgende Nieuwsbrief treft u hierover meer informatie aan.

Namens de jubileumcommissie,

Ellen van der Sar