Sinds 1 april is dit boek met 50 gebeden van ds. Margreet Klokke verkrijgbaar. In de eerste weken na het verschijnen daarvan zijn al veel exemplaren verkocht. De verkoop overtreft de verwachtingen. De reacties op het boek zijn zeer positief; “waardevol”, “ontroerend”, “steunend”, “gedistingeerd” zijn gehoorde typeringen. Verschillende bezoekers kochten afgelopen zondagen meerdere boeken als cadeau voor familie, vrienden of bekenden. Het geeft voldoening dat dit boek in een behoefte voorziet en wordt gewaardeerd. Naar aanleiding van het verschijnen van het boek plaatste het Nederlands Dagblad op zaterdag 31 maart een interview met Margreet Klokke met als titel “Bidden doet iets met je”. Klik op deze link om dit artikel te lezen. Het beeld, de voordracht en de intonatie voegen iets toe aan het geschreven woord. Klik daarom hier voor een video, waarin Margreet een tweetal gebeden uit het boek voordraagt. Indien het boek in de Kloosterkerk wordt gekocht, komt de opbrengst voor het grootste deel ten goede aan de kerk. Dit kan na de dienst op zondag of bij de kerkwacht gedurende de maanden mei t/m september tussen 12:00 en 16:00. Tevens is het boek verkrijgbaar bij de Ichthus boekhandels te Den Haag en Leiden en bij de boekenwebshop van het Boekengilde.