Onze predikant ds. Margreet Klokke heeft het beroep van de Leidse Binnenstadsgemeente / Hooglandse Kerk aangenomen. Op de uitnodiging om predikant te worden in de Hooglandse Kerk heeft ds. Klokke dus positief gereageerd.

Van harte feliciteren wij ds. Klokke met het aangenomen beroep en de overstap naar de prachtige Hooglandse Kerk en haar gemeente. Wij wensen haar daar vreugde, nieuwe ontmoetingen en ervaringen, geluk en zegen toe. Ook de gemeente van de Hooglandse Kerk feliciteren wij met hun nieuwe predikant. Zeer dankbaar kijken wij in de Kloosterkerk terug op de afgelopen achttien jaren waar in ds. Klokke een geliefde en gewaardeerde predikant was.

Naar het zich nu laat aanzien zal ds. Klokke in de dienst van zondag 11 maart 2018 bevestigd worden in de Hooglandse Kerk. De afscheidsdienst in de Kloosterkerk zal in februari 2018 zijn. Zodra hierover meer bekend is, volgt nadere informatie. Tot die tijd zal ds. Klokke gewoon in ons midden blijven en haar werkzaamheden voortzetten.