Zondag 21 april 2019 – Pasen

Voorganger: Ds. Rienk Lanooy

Kinderen Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er crèche. Dit jaar is er in de Veertigdagentijd een speciaal project. Allebei de groepen van de kinderdienst beleven wekelijks, ieder op hun eigen niveau, een Godly Play-verhaal. Deze vertelmethode gaat uit van het goddelijke dat in het kind aanwezig is. Middels de bijzondere manier van het vertellen en verwerken hoopt Godly Play de spirituele ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Deze paasmorgen ronden we het Godly Play-project af en staat het verhaal van de Opgestane Christus centraal! De kinderen, beide groepen, blijven in de Godly Play-ruimte tot het einde van de dienst. Na afloop van de dienst kunt u uw kind daar ophalen.

Koffie en thee na afloop van de dienst.

Via de website www.kerkomroep.nl kunt u tot drie maanden terug de kerkdiensten beluisteren.