Zondag 2 juni 2019 – Exaudi (6e zondag van Pasen)

Voorganger: Ds. A.E.I. Zaal

Kinderen Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er crèche. Het is welbekend dat veel kinderen een geweldige fantasie hebben. Zij kunnen van alles bedenken en zich in van alles verplaatsen. Het is ongekend! Een geliefde bezigheid, die hen ook nog helpt in dit creatieve proces, is verkleden. Speciaal voor onze fantasievolle kinderen sluiten wij de komende weken aan bij het thema ‘Een nieuw gewaad’, dat ook in de kerkdienst centraal staat. Zo ontdekken wij dat na de opstanding van Christus de metafoor van kleding en verkleden al werd gebruikt.

De tieners komen vanmorgen voor de laatste keer dit seizoen in de Crypt bij elkaar. Met leeftijdsgenoten van 12 – 15 jaar hebben zij een Jeugdkapel-viering, waarin het thema ‘Afscheid nemen bestaat niet’ centraal staat.

Koffie en thee na afloop van de dienst.

Via de website www.kerkomroep.nl kunt u tot drie maanden terug de kerkdiensten beluisteren.