Met dit eerste magazine ‘de klooster, kerk in het hart van Den Haag.’ van de Kloosterkerk willen wij graag de leden van de Kloosterkerk maar ook anderen, laten zien wat er gebeurt en leeft in de Kloosterkerk, wat onze inspiratie is en wat er allemaal te doen is.

Zoals uit het tweegesprek tussen onze predikanten Margreet Klokke en Rienk Lanooy blijkt, is de Kloosterkerk een open huis voor iedereen. Een aantal korte interviews met enkele leden illustreren de diversiteit. Het programma voor het seizoen 2017-2018 is opgenomen en meer inspirerende en informatieve artikelen.

Wij hopen dat ‘de klooster’ een vastplekje krijgt, en zo af en toe weer wordt open geslagen. Om steeds met één oogopslag te zien wat deze week op het programma staat is er naast het magazine de kalender. Hang hem op de koelkast of het prikbord en er hoeft u nooit meer iets te ontgaan.

Sanne ten Bokkel Huinink, Voorzitter Bestuur Kloosterkerk zal na de Cantatedienst op 27 augustus ‘de klooster’ officieel presenteren. Bij leden lag ‘de klooster’ met kalender op 25 augustus in de bus. Voor andere geïnteresseerden liggen er exemplaren in de kerk. ‘de klooster’ is hier ook digitaal beschikbaar.

De portretten uit het magazine zijn hier te downloaden.